slot dana

slot deposit via dana

slot ovo

slot deposit dana

situs slot dana

daftar slot dana

slot gacor"

soukromí -

soukromí

gamexyx.com, dostupné z http://gamexyx.com/, jednou z našich hlavních priorit je soukromí našich návštěvníků. Tento dokument o zásadách ochrany osobních údajů obsahuje informace, které shromažďuje a registruje filfilms.com a jak ji používáme.

Máte-li jakékoli další dotazy nebo chcete více informací o našich zásadách ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše online aktivity a platí pro návštěvníky našich webových stránek v závislosti na informacích, které sdílejí a / nebo shromažďují filfilms.com. tyto zásady se nevztahují na žádné informace shromážděné offline nebo prostřednictvím jiných kanálů, než jsou tyto webové stránky. Naše Zásady ochrany osobních údajů byly vytvořeny pomocí bezplatného generátoru Zásad ochrany osobních údajů.

Souhlas
Používáním našich webových stránek souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů a souhlasíte s jejich podmínkami.

Informace, které shromažďujeme
Osobní údaje, které jste požádáni o poskytnutí, a důvody, proč jste požádáni o jejich poskytnutí, vám budou jasně uvedeny v době, kdy vás požádáme o poskytnutí Vašich osobních údajů.

Pokud nás kontaktujete přímo, můžeme o vás obdržet další informace, např. vaše jméno, e-mail.vaše e-mailová adresa, telefonní číslo, obsah zprávy a / nebo přílohy, které nám můžete poslat, a jakékoli další informace, které se rozhodnete poskytnout.

Když se zaregistrujete u účtu, můžeme požádat o vaše kontaktní údaje, včetně položek, jako je jméno, název společnosti, adresa, e-mailová adresa, e-mailová adresa a e-mailová adresa.e-mailová adresa a telefonní číslo.

Jak používáme vaše informace
Informace, které shromažďujeme, používáme různými způsoby, včetně:

Poskytovat, spravovat a udržovat naše webové stránky
Vylepšete, Personalizujte a rozšiřujte naše webové stránky
Porozumět a analyzovat, jak používáte naše webové stránky
Vyvíjet nové produkty, služby, funkce a funkce
Komunikujte s vámi přímo nebo prostřednictvím jednoho z našich partnerů, včetně zákaznického servisu, abychom vám poskytli aktualizace a další informace týkající se webu, jakož i pro marketingové a reklamní účely
Posílat e-maily
Najděte a zabraňte podvodům
protokol
filfilms.com dodržuje standardní postup pro používání souborů. Tyto soubory registrují návštěvníky při návštěvě webových stránek. To dělají všechny hostingové společnosti a část analytiky hostingových služeb. Informace shromážděné soubory protokolu zahrnují adresy internetového protokolu (IP), typ prohlížeče, poskytovatele internetových služeb (ISP), značku data a času, stránky přistání/výstupu a případně počet kliknutí. Nejsou vázány na žádné informace, které lze identifikovat osobně. Účelem informací je analyzovat trendy, spravovat web, sledovat pohyb uživatelů na webu a shromažďovat demografické informace.

Cookies a webové indikátory
Jako každý jiný web, filfilms.com používá cookies. Tyto soubory cookie se používají k ukládání informací, včetně preferencí návštěvníků, a webových stránek, které návštěvník navštívil nebo navštívil. Tyto informace se používají k optimalizaci uživatelské zkušenosti přizpůsobením obsahu našich webových stránek podle typu prohlížeče návštěvníků a / nebo jiných informací.

Google DoubleClick DART cookie
Google je jedním z třetích stran poskytovatelů našich webových stránek. Používá také cookies, známé jako DART cookies, poskytovat reklamy návštěvníkům našich webových stránek na základě jejich návštěvy www.website.com a další stránky na internetu. Návštěvníci se však mohou rozhodnout odhlásit se z používání souborů cookie DART navštívením zásad ochrany osobních údajů reklamní a Obsahové sítě Google na této adrese URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Zásady Ochrany Osobních Údajů Reklamních Partnerů
V tomto seznamu najdete zásady ochrany osobních údajů každého reklamního partnera filfilms.com.

Reklamní servery nebo reklamní sítě třetích stran používají technologie, jako jsou soubory cookie, JavaScript nebo webové majáky, které se používají v příslušných reklamách a odkazech, které se zobrazují filfilms.com které jsou odesílány přímo do prohlížeče uživatelů. Pokud k tomu dojde, automaticky obdrží vaši IP adresu. Tyto technologie se používají k měření účinnosti jejich reklamních kampaní a / nebo k personalizaci reklamního obsahu, který vidíte na navštívených webových stránkách.

Upozorňujeme, že filfilms.com nemáte přístup k těmto souborům cookie používaným inzerenty třetích stran ani nad nimi kontrolu.

Zásady Ochrany Osobních Údajů Třetích Stran
filfilms.com Zásady ochrany osobních údajů se nevztahují na jiné inzerenty nebo webové stránky. Proto Vám doporučujeme seznámit se s příslušnými zásadami ochrany osobních údajů těchto reklamních serverů třetích stran, abyste získali podrobnější informace. To může zahrnovat jejich praxi a pokyny, jak se odhlásit z určitých možností.

Soubory cookie můžete zakázat pomocí jednotlivých možností prohlížeče. Podrobnější informace o správě souborů cookie v konkrétních webových prohlížečích najdete na příslušných webových stránkách prohlížeče.

Práva na ochranu soukromí CCPA (neprodávejte mé osobní údaje)
Podle CCPA mají mimo jiné práva Kalifornští spotřebitelé právo:

Požadovat, aby společnost, která shromažďuje osobní údaje uživatelů, zveřejnila kategorie a konkrétní osobní údaje, které společnost shromáždila o uživatelích.

Požadovat, aby společnost vymazala veškeré osobní údaje uživatele shromážděné společností.

Požadovat, aby společnost, která prodává osobní údaje uživatele, neprodávala osobní údaje uživatele.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud si přejete uplatnit některá z těchto práv, kontaktujte nás.

GDPR práva na ochranu údajů
Chceme zajistit, abyste si byli plně vědomi všech svých práv na ochranu údajů. Každý spotřebitel má právo:

Právo na přístup-máte právo požadovat kopie vašich osobních údajů. Za tuto službu můžeme účtovat malý poplatek.

Právo na opravu – máte právo požadovat, abychom opravili jakékoli informace, o kterých se domníváte, že jsou nepřesné. Máte také právo požadovat, abychom vyplnili informace, které považujete za neúplné.

Právo na výmaz – máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek vymazali vaše osobní údaje.

Právo na omezení zpracování-máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek omezili zpracování Vašich osobních údajů.

Právo vznést námitku proti zpracování-máte právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů za určitých podmínek.

Právo na přenositelnost údajů – máte právo požadovat, abychom shromážděné údaje předali jiné organizaci nebo přímo Vám za určitých podmínek.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud si přejete uplatnit některá z těchto práv, kontaktujte nás.

Informace pro děti
Další součástí naší priority je zvýšení ochrany dětí prostřednictvím internetu. Doporučujeme rodičům a pečovatelům, aby sledovali, účastnili se a / nebo sledovali a řídili své online aktivity.

filfilms.com vědomě neshromažďujte žádné informace o totožnosti od dětí mladších 13 let. Pokud se domníváte, že vaše dítě poskytlo takové informace na našich webových stránkách, důrazně doporučujeme, abyste nás okamžitě kontaktovali a my se budeme snažit tyto informace okamžitě odstranit z vašich záznamů.